Szolgáltatásaink

KÉRJEN ÖN IS INGYENES ELŐMINŐSÍTÉST
Vállalkozás felmérése

PÁLYÁZATÍRÁS ÉS PROJEKT MENEDZSMENT

Pályázatíró szolgáltatásunk vállalatok, civil szervezetek és magánszemélyek részére is elérhető. A pályázati anyag elkészítése mellett vállaljuk a projekt szakmai támogatását is, a Támogatási Szerződés megkötésétől a záró elszámolás és beszámoló elfogadásáig.


Jellemzően sikerdíjas konstrukcióban dolgozunk, tehát szolgáltatásunkért csak akkor kell fizetni, ha a pályázat jóváhagyásra került!


Ha szeretné, hogy elkészítsük pályázatát, és segítsük a szakszerű, szabályos megvalósítást, keresse kollégáinkat!

LÁTVÁNY-CSAPATSPORT TÁMOGATÁS (TAO)

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik látvány-csapatsportok támogatása, azaz TAO támogatás terén. Számos sportszervezettel dolgozunk együtt, az eseti tanácsadástól a komplex projektmenedzsmentig.


Amennyiben szeretné rendbe tenni az elmúlt évek elszámolásait, hosszabbításait, hiánypótlásait, illetve szeretne a jövőben szakértő támogatást a sportfejlesztési programok megvalósításához, vagy akár új pályázóként megismerkedne a TAO rendszer lehetőségeivel, keressen bennünket bizalommal!

VIRTUÁLIS ASSZISZTENCIA

Több mint 10 éve dolgozunk a KKV szektoban, ahol számos összetett pályázati projekt megvalósításában és adminisztrációs folyamatában is részt veszünk. Szakértői csapatunk gyorsan átlátja a cégek működést. Így a minőségi munka mellett, a mindennapos feladatok gyors ellátásában is segíteni tudjuk ügyfeleink vállalkozásának működését! Szakértői csapatunk mind a számviteli, jogi, és pénzügyi szektorban is naprakész tudással rendelkezik.

KÖZBESZERZÉSI TANÁCSADÁS

A trendeket figyelve arra számítunk, hogy a jövőben jelentősen nőni fog az állammal, költségvetési szervekkel, önkormányzatokkal való üzletelés lehetőségének perspektívája. Ezáltal várhatóan nagyobb hangsúlyt kapnak a közbeszerzési eljárások, mind ajánlatkérői-, mind pedig ajánlatadói minőségben.


Ezt támasztja alá a közbeszerzés.hu 2022-es évértékelő cikke is, amely szerint „összesen 4.590 milliárd forint összértékben folytattak le eredményesen közbeszerzéseket a magyarországi ajánlatkérők a tavalyi évben, ami közel 370 milliárd forinttal haladja meg a 2021-re vonatkozó adatokat. A nemzetgazdaság egészére vonatkozóan pozitívum, hogy a hazai foglalkoztatás gerincét biztosító kis- és középvállalkozások több mint 2.300 milliárd forintértékben nyertek el tendereket. Az ajánlatok átlagos száma 6,6 db volt, ami jól szemlélteti, hogy folyamatosan biztosított a verseny a hazai közbeszerzések terén.


Cégünk a meglévő pályázati tanácsadási tevékenysége mellett komplex közbeszerzési tanácsadással áll meglévő és potenciális ügyfelei rendelkezésére.


Kollégáink a következő szakmai képesítésekkel és referenciákkal várják partnereink közbeszerzési eljárás lefolytatásához kapcsolódó igényeit


• FAKSZ (Felelős Akkreditált Közbeszerzési Szaktanácsadó, lajstromszám: 1301)

• Közbeszerzési szakjogász diploma

• Jogi szakvizsga

• Közigazgatási szakvizsga