Szolgáltatásaink

KÉRJEN ÖN IS INGYENES ELŐMINŐSÍTÉST
Vállalkozás felmérése

Részfeladatoktól a komplex menedzsmentig

VÁLLAKOZÁS FELMÉRÉSE

Amennyiben szeretné tudni, hogy vállalkozásának milyen lehetőségei vannak pályázatok terén, vegye igénybe ingyenes, online felmérésünket.

Mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti űrlapunkat vállalkozása főbb adataival és a fejlesztési elképzeléseivel. Az adatlap alapján ellenőrizzük, hogy vállalkozása megfelel-e az általános pályázati követelményeknek, és e-mailben értesítjük arról, hogy milyen irányban célszerű elindulni a pályázati források keresésében.

PÁLYÁZATÍRÁS ÉS PROJEKT MENEDZSMENT

Pályázatíró szolgáltatásunk vállalatok, civil szervezetek és magánszemélyek részére is elérhető. A pályázati anyag elkészítése mellett vállaljuk a projekt szakmai támogatását is, a Támogatási Szerződés megkötésétől a záró elszámolás és beszámoló elfogadásáig.


Jellemzően sikerdíjas konstrukcióban dolgozunk, tehát szolgáltatásunkért csak akkor kell fizetni, ha a pályázat jóváhagyásra került!


Ha szeretné, hogy elkészítsük pályázatát, és segítsük a szakszerű, szabályos megvalósítást, keresse kollégáinkat!

LÁTVÁNY-CSAPATSPORT TÁMOGATÁS (TAO)

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik látvány-csapatsportok támogatása, azaz TAO támogatás terén. Számos sportszervezettel dolgozunk együtt, az eseti tanácsadástól a komplex projektmenedzsmentig.


Amennyiben szeretné rendbe tenni az elmúlt évek elszámolásait, hosszabbításait, hiánypótlásait, illetve szeretne a jövőben szakértő támogatást a sportfejlesztési programok megvalósításához, vagy akár új pályázóként megismerkedne a TAO rendszer lehetőségeivel, keressen bennünket bizalommal!

”PÁLYÁZATFIGYELÉS”